o2o fietsleasing

Trapsgewijs meer fietsers op de baan

o2o neemt via slimme leasing alle mogelijke drempels weg om bij de perfecte fiets te komen — zo ondervind je zonder gedoe en geregel helemaal zélf de voordelen, de vrijheid, en het plezier van fietsen. Op deze manier kiezen meer en meer mensen dagelijks voor de fiets als vervoersmiddel, en in dezelfde adem voor gezondheid, een beter milieu, en plezier.

aanpak 

Nieuwe samenwerkingsvormen

Bij Marbles zoeken we steeds naar de samenwerkingsvorm die het best past bij het project en de nood van de klant. o2o heeft genoeg talent in huis, maar had nood aan houvast en een aanspreekpunt dat het marketingteam begeleidt en het merk tot een hoger niveau tilt. Zo ontstond een samenwerkingsvorm met een Marble als marketingmanager — die op wekelijkse basis het team leidt en de prioriteiten duidelijk maakt en bewaakt — en het interne marketingteam van o2o.

strategie 

Een merk dat de focus verlegt van“fietsleasing” naar fietsgeluk”

o2o is lang niet het enige fietsleasingbedrijf op de markt. Toch slaagden we erin om onderscheidend te communiceren door het onderliggende doel en de specifieke bestaansreden van het merk te definiëren. Het doel van o2o is om de fiets vanzelfsprekend te maken voor alledaagse verplaatsingen. Het merk moet plezier, vrijheid, en speelsheid teweegbrengen. Wij gaven het huidige merk een flinke upgrade en brachten die doelstellingen visueel en verbaal naar buiten.

identiteit 

o2o is een bouwpakket

Iedereen is anders. Daarom biedt o2o fietsleasing op maat aan. Je weet namelijk zelf als beste waar je behoefte aan hebt en wat er absoluut in je pakket moet zitten. Om die vrijheid te symboliseren, creëerden we een set vormen die de diensten van o2o illustreren. Die flexibele elementen zorgen voor een speelse herkenbaarheid doorheen het merk.


identiteit 

Plezier in copy en vormgeving

Een fietscultuur installeren, dat betekent reiken tot in het dagelijkse leven van onze doelgroep. Daarom is het belangrijk dat alle hoeken van het merk plezier uitstralen en teweegbrengen.

O2o merch

Mockup laptop ppt
Marbles is een echte allrounder marketeer. Tim en z’n team brengen expertise, skills en creativiteit in ons team. Het is een plezier om met hen te werken, en dit geeft ook extra energie aan onze eigen teamleden.
Tom, CEO